Dortmund – Bayern München

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Dortmund har kniven mot strupen. Gentemot topplagen och Bayern München har mark tappats och från deras femteplats är avståndet upp till kvällens motståndare hela sex pinnar. Dortmund kommer hit desperata efter ett positivt resultat och lär pusha upp postionerna. I de fyra av fem senaste möterna mot Bayern har laget skapat flest hörnor.

Bayern München är i vanlig ordning topplacerade, numera tvåa i Bundesliga. Jag tror att Bayern är relativt nöjda med ett kryss i denna match med tanke på hur desperata Dortmund är för tillfället. Det kommer förmodligen innebära att laget också kommer sjunka ner i sina positioner och låta hemmalaget hålla mycket i bollen.

Jag spelar på Dortmund gör flest hörnor i matchen till 2,38 @ William Hill.

  • Match: Dortmund – Bayern München
  • Speltips: Flest hörnor: Dortmund
  • Odds: 2,38 @ William Hill
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 19/11, 18:30

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!