Bayern München – Leipzig

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Bayern München är de senaste årens dominanter och maktfaktor i Europa. Dock skiljer endast målskillnad mellan dem och dagens gäster, vilket är en skräll. Båda lagen innehar 36 inspelade poäng vardera. Fem matcher efter varandra är vunna, men känslan är att Bayern inte är lika dominanta som de varit under senaste åren.

Leipzig står inför en intressant framtid. De spelar en offensiv, optimistisk och effektiv fotboll. En av huvudmännen bakom succén är svenske Emil Forsberg, som bara radar upp poängen. Nykomlingen har bara lämnat en match mållös detta spelår.

Jag spelar på att båda lag gör mål till 2,10 @ William Hill.

  • Match: Bayern München – Leipzig
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 2,10 @ William Hill
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:00, 21/12

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar