Bayern München – Leipzig

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Bayern München är de senaste årens dominanter och maktfaktor i Europa. Dock skiljer endast målskillnad mellan dem och dagens gäster, vilket är en skräll. Båda lagen innehar 36 inspelade poäng vardera. Fem matcher efter varandra är vunna, men känslan är att Bayern inte är lika dominanta som de varit under senaste åren.

Leipzig står inför en intressant framtid. De spelar en offensiv, optimistisk och effektiv fotboll. En av huvudmännen bakom succén är svenske Emil Forsberg, som bara radar upp poängen. Nykomlingen har bara lämnat en match mållös detta spelår.

Jag spelar på att båda lag gör mål till 2,10 @ William Hill.

  • Match: Bayern München – Leipzig
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 2,10 @ William Hill
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:00, 21/12

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!