Schalke 04 – Leverkusen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Schalke innehar sjundeplatsen i Bundesliga med tre vinster och tre förluster under serieupptakten. Två av förlusterna har kommit i lagets senaste matcher. Därutöver har det blivit måltorka framåt. Det skulle kunna förklaras med att laget spelade två riktigt svåra matcher mot Bayern München hemma respektive Hoffenheim borta. Formen behöver inte vara i fara och hemmalaget bör kunna studsa tillbaka ikväll.

Leverkusens facit är 2-1-3. Det samlade intrycket av matcherna; mer att kräva. Färska, positiva minnen kommer de i alla fall till spel med i och med 3-0-vinsten över Hamburg senast. Lagen är oerhört jämna, men Schalke ser något vassare ut. Nu har de fördel av att spela på hemmaplan, mot ett Leverkusen som förlorat tre av tre bortamatcher och som har haft oerhörda problem med spelet på resande fot.

Jag spelar på Schalke Draw No Bet till 1,80 @ William Hill.

  • Match: Schalke – Leverkusen
  • Spel: Schalke DnB
  • Odds: 1,80 @ William Hill
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 29/9

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar