Schalke 04 – Mönchengladbach

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Schalke är femteplacerade i Bundesliga. ”Die Königsblauen” bröt en fin svit på två raka vinster och fyra utan förlust senast, borta mot tredjeplacerade Hertha Berlin. Inte helt rättvisande, det fanns möjligheter i massor att spotta in en eller ett par bollar. Uddlösheten har varit ett problem under perioder av spelåret. Hur som helst, prestationen behöver de inte vara alltför missnöjda med och formen bör inte vara i fara. Hemmaspelet är klart mer solitt än det på bortaplan, resultatraden på Veltins Arena är 7-3-3. Givetvis ska Schalke 04 vara större favoriter än oddssättarna antyder

Mönchengladbach är fjärdeplacerade i Bundesliga. ”Die Fohlen” är ett av seriens sämsta bortalag. Gladbach har bleka det bleka facit 3-2-7 på bortaplan och inte en enda av de sex senaste har vunnits, fyra har förlorats och två har slutat oavgjort. Man har dessutom enorma skadeproblem i backlinjen. Senast in på frånvarolistan är svenske Oscar Wendt, som under de senaste åren varit en av de mest betydande pjäserna för klubben. Långtifrån optimal truppsituation för Schalke, men bredden är okej.

Jag spelar på Schalke +0 mål (asian handicap) till 1,85 @ ComeOn

  • Match: Schalke 04 – Borussia M’gladbach
  • Spel: Schalke +0 mål (AH)
  • Odds: 1,85 @ ComeOn
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 18/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar