Mönchengladbach – Man City

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Mönchengladbach började säsongen med fem raka förluster i bundesliga och man torskade första matchen i Champions League, sen lämnade tränaren. Nu har man dock två raka vinster och kanske är man på uppgång för man är egentligen ett bra lag som spelar bra fotboll. Man kan säga vad man vill om formen på laget, men det går inte snacka bort att ”Die Fohlen” spelat sju stycken matcher i ligan där sex gått över 2.5 mål och det gjorde även första matchen i gruppen här mot Sevilla, förlust 3-0 på bortaplan. Den nye tränaren säger även att man inte tänker lägga sig på försvar trots att det är Man City man möter, utan man tänker anfalla och visa vad dom kan göra.

Manchester City började sin säsong desto bättre med 5 raka segrar i Premier League för att sen torska mot Juventus hemma (1-2) i CL och sen hemma mot West Ham (1-2) i ligan på det. Och nu senast en 4-1 torsk borta mot Tottenham så formen känns ganska trist för tillfället. Men en anledning till att man släppt in så mycket mål den senaste tiden (9 på de 4 senaste) är ju för att båda mittbackarna Vincent Kompany och Eliaquim Mangala har blivit skadade och är borta även i denna match. Ska även tilläggas att det varit frågetecken kring målvakten Joe Hart. Och man har gått över 2.5 mål i 6 av 9 tävlingsmatcher denna säsong.

Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 1.81 @ Unibet.

  • Match: Mönchengladbach – Manchester City
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.81 @ Unibet
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar