Mönchengladbach – Sevilla

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Borussia Mönchengladbach har inte haft någon större lycka på sitt Champions League-äventyr och parkerar på sistaplatsen i Grupp D, med endast två inspelade poäng. Laget har stått för två riktigt bra prestationer på hemmaplan mot Man City (1-2) och Juventus (1-1), men har bara fått med sig en pinne på dessa matcher. Dessutom har spelet på bortaplan varit bedrövligt både mot Sevilla (0-3) och Juventus (0-0), och då blir det svårt att räcka till mot dessa lag. Idag är det hemmaplan och ser vi till matcherna man spelat hemma på Borussia-Park så har det varit full fart framåt. Hemmalaget saknar ett flertal spelare.

Sevilla har varit väldigt mycket upp och ner den här säsongen. Vinst mot Real Madrid (3-2) följdes upp av en förlust mot Real Sociedad (0-2) i ligaomgången efter. Även i Champions League har det varit blandade prestationer där premiärvinsten mot just Borussia (3-0) följts upp av tre raka förluster och hela sju insläppta mål på dessa matcher. Med tre inspelade poäng och fem pinnar upp till Juventus är det inte mycket att fundera på för spanjorerna, man måste vinna matchen för att ha någon som helst chans på avancemang. Kikar vi 10 bortamatcher tillbaka för Sevilla så snittar laget 2,2 insläppta mål per match.

Jag spelar på över 3 mål (goal line) i matchen med pengarna tillbaka på exakt tre mål.

  • Match: Borussia M’gladbach – Sevilla
  • Spel: Över 3 mål (goal line)
  • Odds: 1,975 @ bet365
  • Insats: 10/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar