Sevilla – Basaksehir

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sevilla borde anses vara Europaexperter. Om laget avancerar vidare, blir det den tredje raka medverkan i Champions League. Förra året skickades laget förvisso ut redan i åttondelsfinalen mot Leicester. Desto mer imponerande är det att Europa League spelades hem tre år i följd, under säsongerna dessförinnan. Sevillas spel på hemmaplan är starkt och på Ramón Sánchez Pizjuán, besegrar man världens bästa lag.

Basaksehir skulle behöva ett mirakel för att de ska kunna vinna det här playoffdubbelmötet. Mötet i Turkiet, spelat för snart en vecka sedan, slutade 1-2 efter att Sevilla, via Wissam Ben Yedder, skickat in matchens sista balja med fem minuter kvar av speltiden. Basaksehir saknar erfarenhet i Europa och är lite av en uppstickare i den turkiska fotbollen och det här är deras första Champions League-sejour.

Jag spelar på Sevilla -1,0 (Asian Handicap) till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Sevilla – Basaksehir
  • Spel: Sevilla -1,0 (AH)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 22/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

 

Lämna ett svar