Basaksehir – Konyaspor

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Basaksehir kommer sluta på andraplatsen i seriespelet, oavsett resultat och kunde dessvärre inte utmana Besiktas om titeln i sista omgången. Nu kommer emellertid chansen till revansch, en cuptitel. Den vill man förstås vinna och lagets motivation borde vara stor. Formen är mycket fin hos Basaksehir. Inte en enda av lagets tio senaste matcher har förlorats och sju av dessa har slutat med seger.

Konyaspor har varit en stor besvikelse under säsongen. En tredjeplats blev det i fjol och nu är man i mitten och cirkulerar. Tiondeplatsen, alltså till och med den undre tabellhalvan, står man på just nu och det handlar bara om ett par positioner upp eller ner inför avslutningen. Laget har dessutom förlorat fem av de åtta senaste matcherna. I tabellen skiljer det 27 poäng mellan lagen.

Jag spelar på raka ettan till 2,07 @ betsson.

  • Match: Basaksehir – Konyaspor
  • Spel: Basaksehir (1)
  • Odds: 2,07 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 31/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar