Club Brügge – Basaksehir

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Club Brügge slutade på andraplatsen i Jupiler League efter de belgiska giganterna Anderlecht. Säsongen innan dess vann laget och borde anses tillhöra en Europas främsta klubbar. Klubben går in i semifinalen av kvalet till Champions League och satsar givetvis på att avancera till gruppspelet. Försäsongen har varit relativt bra. Resultaten har varierat och skadeläget i tuppen är godkänd.

Basaksehir kommer från den turkiska Super Lig, där laget imponerade och skrällde genom att plocka andraplatsen fyra poäng bakom Besiktas. Detta är en nyligen grundad klubb och det finns ingen historisk koppling till Europaspel. Jag tror att den turkiska klubben kan få de ganska jobbigt i Belgien med den bristfälliga erfarenheten av spel ute i Europa.

Jag spelar på raka ettan till 1,91 @ William Hill.

  • Match: Club Brügge – Basaksehir
  • Spel: Club Brügge (1)
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 26/7

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar