Leicester – Club Brügge

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Leicester satsar nästan enbart på Champions League. Förra årets sensation är inte bättre placerade än tolva i Premier League. Samtidigt har ”The Foxes” imponerat i Champions League med tre vinster och ett kryss. Det sistnämnda kom i den svåra bortamatchen mot danska Köpenhamn. Faktum är att Leicester inte har släppt in några mål, medan det blivit fem framåt.

Club Brügge innehar jumboplatsen i grupp G. Belgarna har uppenbara problem med den nivå som sätts här i fotbollens finrum och söker fortfarande efter deras första pinne. Deras facit är alltså fyra förluster av fyra möjliga. Senast Club Brügge och Leicester möttes, slutade matchen med en förkrossande 3-0-seger till Leicester.

Jag spelar på Leicester -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,72 @ ComeOn.

  • Match: Leicester – Club Brügge
  • Speltips: Leicester -1,0 mål (AH)
  • Odds: 1,72 @ ComeOn
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 22/11, 20:45

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar