Club Brügge – Dortmund

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Club Brügge kommer till första omgången av detta gruppspel i Champions League med stark form och förhoppningar om att slå Borussia Dortmund. Hemmalaget är såklart svagast på pappret i gruppen, men har samtidigt sett väldigt starka ut i det inhemska ligaspelet. Brügge kommer till matchen med fin resultatrad, mycket bra målskörd och en positiv laganda. Det skadar naturligtvis inte klubben.

Dortmund har också öppnat säsongen starkt och fullkomligt öser in mål i sina matcher, men nu lär man försöka sig på ett lite mer försiktigt spel för att inte riskera att straffas hårt bakåt. Det är viktigt att inte tappa mark direkt i inledningen av gruppspelet. Här är det ingen tvekan om att gästerna är starkare och sett över ett helt gruppspel bör vara starkare än belgarna. Samtidigt har Brügge fördel av hemmaplan.

Jag spelar på Oavgjort (2 inget spel) till 1,75 @ betway.

  • Match: Club Brügge – Dortmund
  • Spel: Oavgjort (2 inget spel)
  • Odds: 1,75 @ betway
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 18/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar