Dortmund – Frankfurt

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Borussia Dortmund ska försöka återta deras position som åtminstone nummer två i tysk klubbfotboll. Säsongen inleddes också på bästa möjliga sätt med en 4-1-vinst mot potentiella toppkonkurrenten RB Leipzig. Det var en fantastisk insats av laget, där den andra halvan av första halvlek stack ut lite extra. Mindre positiv eftersmak lämnade mötet med Hannover 96 före uppehållet (0-0-kryss).

Eintracht Frankfurt har spelat två matcher med helt olika ansikten. Freiburg värjdes undan med 2-0, då borta i premiären och det följdes upp av ett oväntat tapp när Werder Bremen besökte Waldstadion. 1-2 i baken, där spiken i kistan kom så sent som i 96:e minuten. Gästande Frankfurt kommer förvisso från ett bottennapp, men känns ändå relativt stabila och kan bjuda på en del motstånd denna afton.

Jag spelar på Frankfurt +1,5 mål (Asian Handicap) till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Dortmund – Frankfurt
  • Spel: Frankfurt +1,5 (AH)
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 14/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar