Frankfurt – Köln

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frankfurts fokus ligger på Europaspel. För tillfället hittas klubben på sjättetplatsen som innebär kval till Europa League. ”Die Adler” är såklart mer intresserade av att plocka en Champions Leauge-plats. Upp till Dortmund på fjärdeplats skiljer enbart en poäng och laget har goda chanser att knappa in på topplagen här idag. Senast torskade klubben mot Augsburg. Innan dess besegrades Mönchengladbach med 2-0.

Köln hittas allra längst ned i Bundesliga. Upp till kvalplats skiljer numer sju poäng. Det har sett betydligt värre ut. Laget har faktiskt tagit 10 av deras 13 poäng på de fem senaste matcherna. Man har vaknat till liv, men att Köln lyckas säkra ett nytt kontrakt känns ganska långt borta just nu. Hemmalaget har en god chans, att i alla fall erövra kvalplatsen till Champions League i samband med att Schalke gästar Bayern.

Jag spelar på raka ettan till 1,94 @ betsafe.

  • Match: Frankfurt – Köln
  • Speltips: Frankfurt (1)
  • Odds: 1,94 @ betsafe
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 15:30, 10/2

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar