Frankfurt – Köln

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Frankfurts fokus ligger på Europaspel. För tillfället hittas klubben på sjättetplatsen som innebär kval till Europa League. ”Die Adler” är såklart mer intresserade av att plocka en Champions Leauge-plats. Upp till Dortmund på fjärdeplats skiljer enbart en poäng och laget har goda chanser att knappa in på topplagen här idag. Senast torskade klubben mot Augsburg. Innan dess besegrades Mönchengladbach med 2-0.

Köln hittas allra längst ned i Bundesliga. Upp till kvalplats skiljer numer sju poäng. Det har sett betydligt värre ut. Laget har faktiskt tagit 10 av deras 13 poäng på de fem senaste matcherna. Man har vaknat till liv, men att Köln lyckas säkra ett nytt kontrakt känns ganska långt borta just nu. Hemmalaget har en god chans, att i alla fall erövra kvalplatsen till Champions League i samband med att Schalke gästar Bayern.

Jag spelar på raka ettan till 1,94 @ betsafe.

  • Match: Frankfurt – Köln
  • Speltips: Frankfurt (1)
  • Odds: 1,94 @ betsafe
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 15:30, 10/2

SpelbolagBonusLänk
betsafe12000 krSpela här!