Frankfurt – M’gladbach

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Eintracht Frankfurt befinner sig på sjundeplatsen i Bundesliga. Till andraplacerade Bayer Leverkusen är glappet på försvinnande lilla en poäng. Hemmalaget som nu hållit en stabil nivå sedan hösten, har också hittat stilen. Endast klubbens svåraste typer av matcher har förlorats, vilket är tre av deras 15 senaste matcher. Frankfurt vann man med 3-1 på bortaplan mot formstarka Wolfsburg under förra veckan.

Borussia M’gladbach står på plats nummer fem inför kvällens match. Getingbo ut i spetsen nu när såväl Champions respektive Europa League-platserna ska fördelas. Laget har sett rejält svajiga ut under sista tiden. Vinster har avverkat förluster. Insatsen mot Augsburg senast var ett stort kliv framåt. Frankfurt har ett klart bättre bortafacit, men givet är att hemmaplan fortfarande ska ses som en fördel.

Jag spelar på Frankfurt Draw No Bet till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Frankfurt – M’gladbach
  • Speltips: Frankfurt DnB
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:30, 26/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar