M’gladbach – Frankfurt

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Mönchengladbach spelar redan med kniven mot strupen. Fjolårsfyran har inte alls fått den starten de ville på årets seriespel. Laget har bara skrapat ihop 11 pinnar på åtta matcher och med det hittas man precis i mitten av tabellen. Glappet uppåt, till de konkurrenter som innehar Europaplatserna är emellertid fortfarande relativt litet. Gladbach är fasansfullt starka på hemmaplan och normalt sätt bättre än Frankfurt, det ska skilja ett par klasser.

Frankfurt har varit överraskande starka och faktum är att de hittas ovanför just Gladbach i tabellen med 14 ihopskrapade poäng. Med tanke på att man var på vippen att trilla ur Bundesliga förra året, är det fruktansvärt starkt. Det bör också nämnas att spelschemat varit relativt gynnsamt. Alexander Meier är en av de som eventuellt missar matchen för Frankfurt, vilket skulle vara ett brutalt avbräck.

  • Match: Mönchengladbach – Frankfurt
  • Speltips: Mönchengladbach (1)
  • Odds: 1,87 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 28/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar