M’gladbach – Hamburg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Mönchengladbach hittas på åttondeplatsen i Bundesliga. Upp till fjärdeplatsen och Champions League-platserna skiljer dock bara två poäng, så i dagsläget är tabellen väldigt jämn. Lagets form sviktar med blott en pinne på de tre senaste matcherna. Senast torskade man mot Freiburg på bortaplan. Deras chanser att studsa tillbaka i denna match är dock goda med hemmaplan och ett sämre motstånd.

Hamburg är hårt ansatta. Deras 1-2-förlust senast mot Eintracht Frankfurt var en ordentlig smäll, efter en period med tre förlustfria matcher, en vinst och två oavgjorda samt noll insläppta mål, och klubben är nu nere som tredjejumbo, alltså kvalplatsen som leder neråt i seriesystemet. Gladbach ska ses som flera snäpp bättre än gästande Hamburg. På Borussia Park är hemmalaget väldigt starka.

Jag spelar på raka ettan till 1,77 @ betsson.

  • Match: M’gladbach – Hamburg
  • Spel: M’gladbach (1)
  • Odds: 1,77 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 15/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar