Luleå – Hamburg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Luleå Hockey är tillsammans med Skellefteå de ända svenska lagen som har full pott i CHL än. Under fredagen tar norrbottningarna emot tyska Hamrburg Freezers och här är mitt speltips till matchen.Hamburg Freezers är precis som Luleå det mest nordliga laget i sitt land. Förra säsongen vann de grundserien av den tyska ligan DEL hela sju poäng före tvåan Krefeld Pinguine. Men väl i slutspelet förlorade man i semifinalen mot Ingolstadt som sedan vann guldet. Hamburg tog emot Luleå i premiäromgången av CHL men föll med hela 4-1 och det var kedjan med veteranen Per Ledin samt ungtupparna Daniel Zaar samt Lucas Wallmark som visade vägen genom tre mål. Hamburg föll sedan även i den andra omgången mot finsla Lukko med 0-3 samtidigt som Luleå krossade engelska Nottingham Panthers med hela 10-1. Värt att notera är även att Hamburgs NHL-meriterade lagkapten Christoph Schubert är långtidsskadad och missar matchen mot Luleå.

Hamburg har inte alls sett bra ut i inledningen av säsongen och i deras första match mot Luleå var det tydlig skillnad mellan lagen. Jag lockas däremot inte av oddsen runt 1,4 på en rak seger för hemmalaget utan testar istället Luleå att vinna första perioden till fina 2,07. Luleå är starka på hemmais och har även vunnit första perioden i de två första matcherna under CHL. När lagen möttes förra året i dåvarande European Trophy vann Luleå hemmamatchen med 3-1 och första perioden med 1-0.

  • Match: Luleå – Hamburg Freezers
  • Spel: Luleå att vinna första perioden
  • Odds: 2,07 @ NordiBet
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:00, 5/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar