Aue – Hamburg

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Erzgebirge Aue återfinns i skrivande stund på åttondeplatsen i serien. En placering som är fullt godkänd för klubben. Aue slutade på sjundeplats förra säsongen, och har som ambition att tillhöra övre halvan av 2.Bundesliga. Men för att komma upp till serieledarna och kvällens motståndares nivå, krävs också mycket. Hemmalaget har dessutom inget vidare facit mot ligaledarna.

Hamburg har varit storfavoriter till att knipa en Bundesliga-uppflyttning de senaste åren, men laget har inte lyckats uppfylla de höga förväntningarna. Nu spelas deras tredje raka 2.Bundesliga-säsong och alla runt klubben har stora förhoppningar på 2021. Från ett objektivt perspektiv, är laget på god väg mot en efterlängtad uppflyttning. Laget har imponerat kraftigt och hittas på en välförtjänt förstaplacering.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Aue – Hamburg
  • Spel: Hamburg (2)
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:30, 5/2

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!