Stuttgart – Hamburg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Stuttgart återfinns på tredjeplatsen i tabellen. En placering som vid säsongens slut innebär kval upp till Bundesliga. Formen hos hemmalaget är emellertid inte något vidare god. Närmast förlorade Stuttgart mot Kiel på bortaplan med 3-2. På de fyra senaste matcherna har hemmalaget endast plockat en poäng. Stuttgarts fyra raka poängtapp har resulterat i en poängs avstånd till Heidenheim.

Hamburg placerar sig på andraplats i tabellen. Med endast en poäng ner till Stuttgart är kvällens match onekligen upplagd för att bli en dramatisk tillställning. Sedan återstarten av ligaspelet har de spelat två matcher och plockat lika många poäng. När Hamburg åker till Stuttgart på torsdag gäller det att bägge lagen släpper lite på handbromsen. Bägge lagen är i stort behov av tre poäng.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,61 @ bet365.

  • Match: Stuttgart – Hamburg
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:30, 28/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar