Holstein Kiel – Stuttgart

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Holstein Kiel kunde inte behålla ledningen i öppningsmatchen efter uppehållet. Nu förbereder laget sig istället inför söndagens möte mot Stuttgart och hoppas kunna ta en efterlängtad seger, något som är mycket möjligt. Holstein Kiel har visserligen inte vunnit en match på deras fyra senaste försök, men här råder omständigheter som talar för hemmalaget. Holstein Kiel vann klubbarnas senaste möte.

Stuttgart flyttades ned till andradivisionen efter en svag säsong i Bundesliga i fjol, men klubben är nära uppflyttning igen. För närvarande placerar man sig på tredjeplats i tabellen. Trots att man gör en stark säsong väljer jag att gå emot laget här, man står inför en tuff uppgift och man förlorade även öppningsmatchen i förra omgången mot ett lag som placerar sig på nedflyttningsplats.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,72 @ bet365.

  • Match: Holstein Kiel – Stuttgart
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 24/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar