Holstein Kiel – Stuttgarter

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Holstein Kiel har inlett säsongen på ett överraskande dåligt sätt med tanke på föregående års placering då man hamnade på en tredje- och kvalplats. I kvalet förlorade man dock mot Munchen 1860 över två matcher och får därför spela fortsatt Bundesliga 3-fotboll. Denna säsongen har man spelat ihop 7 poäng på 6 matcher (2-1-3) och det har endast blivit en poäng på de senaste tre matcherna. Dessutom har man släppt in 13 stycken mål, vilket säger en del om att försvarspelet inte riktigt har fungerat.

Stuttgarter gjorde likt Kiel en bra föregående säsong och slutade på en fjärdeplats. Dessutom besegrade man just Kiel i den sista omgången med 0-2. Denna säsongen har man skrapat ihop 9 poäng på sina 6 spelade matcher (2-3-1) och det har alltså endast blivit en förlust och den kom mot nykomlingarna från Bundesliga 2. Stuttgarter har spelat mycket målsnåla matcher (endast 4 gjorda och 4 insläppta mål) och jag får känslan av att de har ett mål att få med sig poäng från varje match.

Kiel kommer nog vara laget som för matchen mot ett försvarsstarkt Stuttgarter och jag tror det finns en risk att man kommer vara sårbara på bortalagets omställningar. Jag ser därför ett spelvärde i X2 till 1,73 @ bet365.

  • Match: Holstein Kiel – Stuttgarter Kickers
  • Speltips: X2
  • Odds: 1,73 @ bet365
  • Insats 4/10 units
  • Spelstopp: 5/9, 14:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar