1860 München – Holstein

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Det första kvalmötet mellan 1860 München och Holstein Kiel spelades i fredags och slutade 0-0 inför drygt 10 000 åskådare på Holstein-Stadion.

1860 München har haft en tuff säsong som avslutades med en tung 2-0-förlust i sista matchen vilket betydde att de måste kvala för att hänga sig kvar i Bundesliga 2. Men de avslutade säsongen något bättre genom att vinna två av deras tre sista hemmamatcher och tog poäng i sex av deras tio sista hemmamatcher  Även om de bara fick 0-0 nu senast borta mot Holstein Kiel var det trots allt bortaplan och de kommer ha publiken med sig i den här sista och helt avgörande kvalmatchen.

Holstein avslutade sin säsong med två raka förluster innan den oavgjorda matchen nu senast. Deras absoluta styrka ligger i defensiven när de släppte in minst mål av alla lagen i Bundesliga 3. Men frågan är om de räcker till offensivt borta mot München?

Jag spelar båda lagen inte gör mål till 2,03 @ Betsafe

  • Match: 1860 München – Holstein
  • Spel: BLGM – Nej
  • Odds: 2,03 @ Betsafe
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 20.30, 2/6

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar