Kaiserslautern – 1860 München

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Ja så har äntligen en ny säsong av Bundesliga 2 startat och vi har en massa härlig fotboll att se framåt emot i många veckor framåt. Brukar dock ligga lågt dom första omgångarna men kunde inte låta bli denna match som avslutar den första omgången säsongen 2014/2015.

FC Kaiserslautern var riktigt nära att ta steget upp i högsta ligan förra säsongen och man slutade till sist på en 4:e plats i tabellen. Anfallet har fått sig ett par ändringar och Mohammadou Idrissou, Richard Sukuta-Pasu och Simon Zoller har alla lämnat klubben. I anfallet finns nu Montenegrin Stefan Mugosa och Philipp Hofmann. Negativt är dock att det försvunnit mycket erfarenhet i backlinjen då Florian Dick slutat i laget, hans plats övertas närmast av Tim Heubach vilket kan bli intressant att se hur det kommer gå, det har dock sett bra ut i träningsmatcherna.Ricardo Moniz nya tränare i 1860 München har också haft en del ändringar att fundera kring. Två nya mittfältare från Barcelona i form av Edu Bedia och Ilie Sanchez, man har också förlorat anfallaren Yuya Osako under sommaren. Man har också tappat folk på kanterna något man hittills inte lyckats ersätta och hur man löser det återstår att se. FC Kaiserslautern har haft en riktigt bra försäsong och det har stundtals sett riktigt hoppfullt inför säsongen och drömmarna om uppflyttning lever i allra högsta grad. Framåt har det sett riktigt positivt ut med nya anfallare som hittat målet på en gång i träningsmatcherna.

1860 München har inte riktigt sett lika pigga ut på försäsongen och även om man glänst i några av träningsmatcherna har man inte varit i närheten av motståndarna i denna match. Trots en del nederlag har man dock sett pigga ut framåt och målmässigt ska man inte räkna bort laget i första taget. FC Kaiserslautern brukar ha lätt för 1860 München och jag tror heller inte att man ska ha några problem i denna match. Man har sett riktigt fina ut och målet är inställt på uppflyttning denna säsong. Sett till hur det såg ut förra säsongen så tror jag faktiskt att det är realistiska drömmar och mål man har. 1860 München har som sagt inte lyckats täppa till alla hål man fått i laget till denna säsong och jag tror man kommer att få jobba ett tag här i början på säsongen för få till något.

  • Match: FC Kaiserslautern – 1860 München
  • Spel: FC Kaiserslautern (1)
  • Odds: 1.76 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 4/8, 20:15

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar