1860 München – Düsseldorf

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Inte mycket toppfotboll på schemat under måndagen. Vi riktar istället fokus mot den tyska andraligan och mötet mellan 1860 München och Fortuna Düsseldorf.

Målet var att kliva upp till Bundesliga inför säsongen – nu riskerar 1860 München att trilla ur serien, utifall pinnarna inte börjar trilla in snart. Finns fortfarande goda möjligheter att vända på skeppet – och med en förkrossande 3-0-seger borta mot Bochum i ryggen har ljuset tänts borta i tunneln.Vinsten var verkligen efterlängtad. Laget hade innan dess fyra förluster i följd och hittades under det negativa kvalsträcket. Vid tre pinnar här kopplar man kontakt med mittengröten, därifrån är toppen inom räckhåll.En som verkligen gjort succé, trots den prekära situationen, är nyförvärvet Rubin Okotie som är tvåa i skytteligan med åtta gjorda på tolv matcher. Med det står han för fler än hälften av lagets mål i seriespelet.Truppen är intakt med undantag för Stahl, som är skadad sedan tidigare.

Fortuna Düsseldorf är i makalös form, i alla fall på pappret. Har nio matcher i följd att ha förlorat, men det har blivit osunt många poängtapp i form av kryss. Med resultatraden 5-6-1 placerar laget sig på tredjeplats, med sex pinnar upp till serieledande Ingolstadt. Gästerna kommer från två raka kryss mot sina toppkonkurrenter Ingolstadt och Kaiserslautern. Nu är truppen kraftigt försvagad. En handfull tunga namn hittas på skadelistan. Düsseldorf har visserligen visat upp oerhört fin form, men skadorna och det faktum att man spelar på bortaplan jämnar ut skillnaderna på förhand. Sen är ju Dussüeldorf ovanligt kryssbenägna – har spelat oavgjort i hälften av årets matcher och en tredjedel av fjolårets, i seriespelet. 3,30 gånger pengarna tycker jag är någon decimal högt för krysset.

  • Match: 1860 München – Fortuna Düsseldorf
  • Spel: Oavgjort (X)
  • Odds: 3,30 @ betway
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 20:15, 10/11

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar