St. Pauli – Fortuna Düsseldorf

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

St. Pauli som under de senare åren inte blivit direkt kända för sina sportsliga prestationer, utan snarare den levande kulturen runtom klubben, fortsätter driva på i raskande takt. Från att vara enstaka poängen från att trilla ur andradivisionen, är ”piraterna” tillfälligt med och krigar om en plats till tyska finrummet. St. Pauli skulle vid händelse av en trepoängare kliva upp som delad etta med Freiburg och RB Leipzig på 26 pinnar.

Inte en lika tacksam situation som Düsseldorf är fast i; det handlar om bottenstriden. Man har inte skramlat ihop mer än 12 pinnar på de inledande 13 matcherna och ska försöka vända på pannkakan med stora truppbekymmer – inte alltför enkelt. Ser dystert ut.

Inte så att St. Pauli utstrålar full stabilitet, likt ett toppgäng annars kanske bör, men det är omöjligt att inte bli imponerad av vad de åstadkommit. På hemmaplan, med det stora stödet från läktarhåll, är man en svår nöt för vilket motstånd som helst i serien att knäcka. Faktum är att man har bäst statistik i hemmakolumnen med 4-1-1. Dessutom kommer man från en stark prestation borta mot toppkonkurrenten Bochum.

Jag spelar St. Pauli -0,25 mål (asian handicap), förlust på halva insatsen vid oavgjort till 1,92 @ bet365.

  • Match: St. Pauli – Fortuna Düsseldorf
  • Spel: St. Pauli -0,25 mål (AH)
  • Odds: 1.92 @ bet365
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 20.00, 9/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar