Bochum – St. Pauli

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Bochum hamnade i mittenskiktet av tabellen förra säsongen. Inför denna säsong har Bochum spetsat till truppen och plockat in en ny huvudtränare, Ismail Atalan. Hemma på Ruhrstadion ska man, utan tvekan gälla som rätt klara favoriter. Laget kommer till spel stärkta av det fantastiskt utförda genrepet. Bochum var faktiskt på målsnöret att vinna över Borussia Dortmund, men istället kryssade.

St. Pauli hamnade också i mitten av tabellen förra säsongen och har roterat på tränarpositionen. Olaf Janssen som kommer från Stuttgart får förtroendet. Dessa lag är hyfsat jämnstarka. Möjligen att St. Pauli har lite vassare udd och ska ses med snäppet bättre chans att slå sig in i striden om de åtråvärda uppflyttningsplatserna. Jag tror att hemmalaget kommer ta kommandet i matchen redan från start.

Jag spelar på att Bochum gör första målet i matchen till 1,95 @ betway.

  • Match: Bochum – St. Pauli
  • Spel: Första målet: Bochum
  • Odds: 1,95 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 28/7

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!