Würzburger – St. Pauli

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Würzburger är placerade på niondeplatsen och har chansen att kliva upp flertalet placeringar i tabellen vid seger i denna matchen. Skulle ”Kickers” vinna med större siffror, tar laget dessutom över femteplatsen före Union Berlin. Tabellen är jämn mellan mittenlagen och toppen och poängtapp i matcher som denna, hemma mot jumbon vore förödande.

St. Pauli har haft en mardrömsstart på spelåret och är alltså sist i tabellen. Laget har bara löst sex pinnar på de inledande 11 matcherna, något som förvånar enormt, speciellt med tanke på att de landade på fjärdeplatsen förra året. St. Pauli har bara plockat en pinne på sex bortamatcher i seriespelet, alltså förlorat fem av dem.

Jag spelar raka ettan till 2,15 @ Unibet.

  • Match: Würzburger – St. Pauli
  • Speltips: Würzburger (1)
  • Odds: 2,15 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 7/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar