Duisburg – Würzburger

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Duisburg är i en svår sits inför returen mot Würzburger Kickers i kvalet mellan den tyska andra- och tredjedivisionen. Bortaförlusten med 0-2 ska hämtas in. Laget har haft ett mardrömsår och blev räddade från direktnedflyttningen efter en mycket stark slutspurt i serien, men nu ser det oerhört tufft ut. Två mål ska hämtas in mot ett defensivt stabilt Würzburger kommer det bli tufft. Duisburg behöver jaga från matchminut ett, vilket kommer öppna upp ytor för gästerna.

Würzburger kontrade extremt effektivt och spelade så smart i den första matchen. Om det var hyfsat tillknäppt de inledande 90 minuterna, är känslan att det blir helt tvärtom i de avslutande 90. Förutsättningarna hade förstås varit helt annorlunda om Kickers bara vunnit med uddamålet. Nu tror jag istället på en öppen och chansrik match.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,97 @ Unibet.

  • Match: Duisburg – Würzburger 
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1.97 @ Unibet
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 24/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar