St. Pauli – Greuter Fürth

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Intressant match med tanke på att St. Pauli inte spelat allt för bra på hemmaplan denna säsong samtidigt som Fürth spelat riktigt bra på bortaplan denna säsong. Lagen kommer dessutom från helt olika prestationer i senaste matchen vilket ger ett klart övertag för det ena laget. Oddset är högt i denna match och spelas med måttlig insats.

St. Pauli blev överkörda av Paderborn i senaste matchen när man föll med 3-0 borta, ett resultat som inte var givet på förhand då många trodde att St. Pauli skulle kunna göra bättre ifrån sig med tanke på hur bra man varit borta denna säsong. Paderborn drog dessutom ifrån St. Pauli i tabellen som nu ligger på en 5:e plats inför denna match. 2-1-2 på dom fem senaste nu och hemma denna säsong har man spelat 5-3-5 med 12/13 i mål, hemma denna säsong har man inte varit alls lika bra som man varit borta. Frågetecken på Daube, saknas gör Bartels och Boll.

Fürth tog en efterlängtad seger i senaste matchen efter två raka oavgjorda matcher tog man 3 sköna poäng efter att ha vunnit hemma mot Fortuna med 4-1, Azemi inledde målskyttet med att göra två mål och lade grunden för vinsten. Fürth som nu är obesegrade på dom fem senaste med 3-2-0 och i tabellen ligger man på en 2:a plats 4 poäng bakom ledande Köln och 2 poäng tillgodo ner till Paderborn på 3:e plats. Borta denna säsong har man spelat riktigt bra och har 6-3-4 med 25/18 i mål. Kraus är avstängd, saknas gör Fullkrug och Tyrala.

St. Pauli hemmaform är helt klart ett orosmoment i denna match, Fürth kommer inte att bli lätta att tas med då man kommer med full vind i seglen efter senaste matchen och dessutom har man spelat riktigt bra på bortaplan denna säsong. St. Pauli kommer att få slita i denna match, tidigare möten har varit blandade och Fürth har ett knappt övertag. Jag tror faktiskt inte att St. Pauli kommer att räcka till och man kommer att få se sig som besegrade, vinst på Fürth betalar bra och spelas med måttlig insats.

  • Match: FC St. Pauli – Greuter Fürth
  • Spel: Fürth (2)
  • Odds: 2.51 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 28/3 18:30

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar