Köln – Bochum

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Köln säkrar ligatiteln vid vinst och självklart är det vad man siktar på att göra i denna match. Bochum står för motståndet och efter vinst i senaste matchen kan man slappna av en aning då man nu har ett försprång på 6 poäng ner till bottenstriden. Detta kommer att vara Kölns match och det ska mycket till för att Bochum ska kunna bjuda upp till kamp. Köln vinner förmodligen men det är inte spelet i denna match. Köln plockade 4:e raka segern i senaste matchen borta mot Union Berlin när man vann med 2-1, en seger som på inget sätt var enkelt utan man fick verkligen spela för segern. Vid vinst i denna match säkrar man ligatiteln eftersom Fürth som ligger på 2:a plats spelade oavgjort i sin match idag. Köln är fortsatt obesegrade och har nu 4-1-0 på dom 5 senaste matcherna. Hemma denna säsong har man spelat 8-5-2 med 23/7 i mål och man är det laget i hela ligan som släppt in flest mål på hemmaplan denna säsong. Wimmer är osäker till spel i denna match, saknas gör Kacinoglu och Broker.

Bochum tog en mycket viktig seger i senaste matchen hemma mot jumbon Cottbus och fick ett litet försprång från den 14:e plats man ligger på ner till bottenstriden och man har nu 6 poäng tillgodo, vilket innebär att man kan andas ut men behöver någon poäng till för att kunna vara helt säkra. 2-1-2 på dom 5 senaste där båda vinsterna kommit på hemmaplan mot bottenlag. Borta denna säsong har man varit bra samtidigt som man varit dåliga, 6-3-6 med 13/14 i mål. Saknas i denna match gör Gunduz, Sinkiewicz och Aydin.

Köln säkrar titeln vid vinst och självklart är det vad man går in i denna match för att göra, man har farten med sig från dom 4 senaste matcherna som man vunnit och på förhand ska det heller inte sluta med något annat än vinst i denna match. Bochum kan andas ut och kan ta dom poäng man behöver i kommande match och ärlig talat besitter man inte dom kvalitéer som krävs för att här på bortaplan ruska om ett Köln i form. Oddsen på vinst eller handikapp på Köln är dock ospelbara då jag tror att man kan komma in i denna matchen och göra det som krävs och sedan nöja sig med det, vilket innebär att man skulle kunna vinna matchen med 2-1 och inte 3-1 eller liknande. Man har heller inte producerat då mycket framåt under dom senaste omgångarna heller. Bochum kan göra mål dom också och visst är det ingen omöjlighet att man kan göra ett mål i denna match, 2-1 är vad jag tror matchen slutar med och spelat måttlig insats på över 2.5 i denna match.

  • Match: Köln – Bochum
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.97 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21/4 20:15

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar