Berlin – Düsseldorf

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Helgen är kommen och med den en ny omgång av Bundesliga 2. Berlin tar emot Düsseldorf och båda lagen inledde säsongen med oavgjort i första omgången, dock såg det betydligt bättre ut för Düsseldorf som ska ha en riktigt bra chans till poäng i denna match.

Union Berlin startade säsongen borta mot Karlsruher i en match som inte bjöd på särskilt mycket och det blev till slut delad pott då matchen slutade 0-0. Man hittade aldrig riktigt rytmen framåt och det saknades helt klart en hel del i anfallet i första matchen, något man lär se till att fixa till kommande matcher. Union Berlin som spelar med en ny formation kommer verkligen att behöva mer tid att spela in det nya systemet. Hemma förra säsongen var man inte direkt stabila och hade en hel del blandade insatser med 7-6-4. Union Berlin har inga problem att rapportera om laget gällande skador.

Fortuna Düsseldorf startade säsongen hemma mot Braunschweig, Fortuna Düsseldorf tog tidigt ledningen men tappade till 1-1 i början av andra halvlek, en kort stund senare tog man ledningen igen men tappade den igen i den 84:e minuten och matchen slutade 2-2. I övrigt såg Fortuna Düsseldorf riktigt pigga ut och framåt såg det riktigt positivt inför den kommande säsongen. Fortuna Düsseldorf spelade stabilt på resande fot under förra säsongen och har helt klart sett betydligt piggare ut än dagens motståndare hittills. Man har inga bekymmer i laget med skador eller dylikt.

Sett till försäsongen och öppningsmatchen har Fortuna Düsseldorf sett betydligt bättre ut än vad Union Berlin har gjort. Tidigare möten lagen emellan har varit jämna och man har nästan vunnit varannan gång man möts. Detta är bara andra omgången av säsongen 14/15 och mycket kan hända än men det vi sett hittills säger att Fortuna Düsseldorf ska ha en riktigt bra chans att ta säsongens första seger i denna match. Union Berlin tror jag skulle vara mer än nöjda med ett oavgjort resultat i denna match och det är också det som gör att jag inte vågar spela den raka tvåan i denna match utan nöjer mig med att spela Fortuna Düsseldorf 0 vilket innebär att vi får tillbaka insatsen vid oavgjort.

  • Match: Union Berlin – Fortuna Düsseldorf
  • Spel: Fortuna Düsseldorf 0
  • Odds: 1.96 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 8/8, 20:30

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar