Union Berlin – FSV Frankfurt

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Union Berlin har inte riktigt levererat efter vinteruppehållet och har idag ett gyllene tillfälle då FSV Frankfurt gästar som visserligen kommer från två bra insatser men som generellt har det väldigt svårt på resande fot. Union Berlin bör ses med god chans till full pott i denna match.

Union Berlin vars mål är att vara med och slåss om uppflyttning ligger 3 poäng bakom tredjeplatsen och från dagens placering på 6:e platsen är det väldigt jämt upp till 3:e platsen. Union Berlin har dock inte fått igång spelet efter återstarten efter vinteruppehållet och har nu två raka oavgjorda resultat bakom sig, i senaste matchen låg man under efter första halvleken mot Fortuna borta men man återhämtade sig och tack vare en bra andra halvlek kvitterade man och fick med sig en viktig poäng. 2-2-1 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man 5-2-3 med 17/14 i mål. Adam Nemec och Martin Dausch är tillbaka i denna match efter att tränaren ändra lite i elvan senast och bytt spelare. Soren Brandy imponerade i senaste matchen och kommer sannolikt att behålla sin plats i denna match.

FSV Frankfurt har inte haft det lätt på bortaplan denna säsong och det är endast fyra andra lag som tagit mindre poäng än FSV Frankfurt denna säsong. Man har dock fått ett uppsving i form efter vinteruppehållet och har nu två överraskande segrar bakom sig, fört vann man borta mot Bochum med 2-1 sedan vann man hemma mot Dresden med 3-2, totalt på dom fem senaste har man nu 2-2-1. Borta denna säsong har man spelat 3-2-5 med 16/17 i mål. I tabellen ligger man i mitten på en 10:e plats och det är inte långt ner till strecket då det är väldigt jämt hela vägen ner, man har endast två poäng till godo och inte säker på något vis. Joan Oumari är avstängd i denna match, saknas gör fortsatt Zafer Yelen och Manuel Konrad.

Det är dags att Union Berlin tar en seger nu och idag har man ett fint tillfälle att göra det på hemmaplan mot ett mycket borta svagt Frankfurt. FSV som överraskat i två raka matcher bör nog ha slut på det magiska pulvret nu och Berlin brukar vinna sina hemmamatcher mot FSV när man möts. Ettan betalar bra i afton och jag lirar med insatsen medel.

  • Match: Union Berlin – FSV Frankfurt
  • Spel: Union Berlin (1)
  • Odds: 1.90 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 21/2 18:30

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar