Frankfurt – Hoffenheim

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Eintracht Frankfurt är favoriter, men spelar inte som toppklubbar annars tenderar att spela på hemmaplan. Laget inser deras begränsningar och är ofta inblandade i täta strider. Endast i seriespelet har de radat upp hela sju förlustfria matcher efter varandra (4-3-0). För tillfället placerar sig Frankfurt på femteplatsen i Bundesliga.

Hoffenheim står utan förlust på hela spelåret (6-7-0). Man har undvikit förluster i bland andra bortamatchen mot Bayern München och hemmaditot mot RB Leipzig, de två klubbarna på toppen av kullen. Laget placerar sig på fjärdeplatsen i Bundesliga. Jag tror på en jämn match med två lag som nöjer sig med ett oavgjort resultat.

Jag spelar på att matchen slutar oavgjort till 3,50 @ betway.

  • Match: Frankfurt – Hoffenheim
  • Speltips: Oavgjort (X)
  • Odds: 3,50 @ betway
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:30, 9/12

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!