Hoffenheim – Dortmund

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Hoffenheim är fjorton matcher in i kalaset, placerade på en fantastisk fjärdeplats och har faktiskt inte förlorat en enda av de där matcherna. Sex vinster och åtta kryss är resultatraden. Ett fenomenalt facit! Jag tror att Hoffenheim kan komma långt med sin fantastiska form och mentalitet.

Dortmund har bara en pinne upp till kvällens motståndare från deras sjätteplats. Dortmund hade emellertid som målsättning att utmana om titeln och att de då hittas nedanför CL-platserna är en hård käftsmäll. Åtta pinnar har man upp till topptäten bestående av Bayern München och RB Leipzig. Tveksamt om man kan lyckas hämta in detta.

Jag spelar på Hoffenheim +0,75 (Asian Handicap) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Hoffenheim – Dortmund
  • Speltips: Hoffenheim +0,75 (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 16/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!