Hoffenheim – Dortmund

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hoffenheim är fjorton matcher in i kalaset, placerade på en fantastisk fjärdeplats och har faktiskt inte förlorat en enda av de där matcherna. Sex vinster och åtta kryss är resultatraden. Ett fenomenalt facit! Jag tror att Hoffenheim kan komma långt med sin fantastiska form och mentalitet.

Dortmund har bara en pinne upp till kvällens motståndare från deras sjätteplats. Dortmund hade emellertid som målsättning att utmana om titeln och att de då hittas nedanför CL-platserna är en hård käftsmäll. Åtta pinnar har man upp till topptäten bestående av Bayern München och RB Leipzig. Tveksamt om man kan lyckas hämta in detta.

Jag spelar på Hoffenheim +0,75 (Asian Handicap) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Hoffenheim – Dortmund
  • Speltips: Hoffenheim +0,75 (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 16/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar