Hamburg – Holstein Kiel

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Hamburg har spenderat deras senaste säsonger i Bundesligas bottenträsk och har länge omgärdats av stora stridigheter. Fiaskot fullbordades under vårern när laget för första gången trillade ur högstaligan. Sedan dess har Hamburg städat och man satsar samtidigt för ett tidigt återtag till den tyska fotbollens finrum. Allt annat här, än ett avancemang bör ses som en missräkning för forna storklubben.

Holstein Kiel var förra säsongens stora skrällag i andraligan. Laget slutade på en tredjeplats i tabellen, vilket innebar att man fick spela play-off kval till högstadivisionen. Väl i kvalet blev dock motståndet i form av Wolfsburg för tufft och laget förlorade båda sina matcher (3-1 respektive 1-0). Nu tar man alltså sats mot en ny säsong i näst högsta serien och motståndet i premiären är förmodligen tuffast möjliga.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Hamburg – Holstein Kiel
  • Spel: Hamburg (1)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:30, 3/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar