Vfb Stuttgart – Dortmund

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Stuttgart är ett av Tysklands absolut formstarkaste för tilfället med fem raka segrar och sju utan någon förlust. Sedan Jürgen Kramny tog över rollen som tränare för Stuttgart i november har de bara förlorat en match och det var mot just Borussia Dortmund. Senast besegrade man Eintracht Frankfurt med hela 4-1 på bortaplan och laget spelar mycket på sina otroligt snabba kontringar och även om Dortmund givetvis är otroligt bra, tror jag Stuttgarts fina form kan resultera i jämna siffror i denna matchen.

Borussia Dortmund gör en stark säsong och är det enda laget som i alla fall har en teoretisk chans att utmana Bayern München om ligatiteln (åtta poäng bakom). Men de tappade poäng nu senast när det bara blev 0-0 borta mot ligatrean Hertha Berlin. Ser vi över de elva senaste matcherna har de fem segrar, en oavgjord och hela fyra förluster och det är på bortaplan de oftast tappar poäng. Ser vi bara till ligaspelet har de faktiskt bara vunnit två av de fem senaste bortamatcherna och bland annat förlorat mot betydligt svagare lag som Köln och Hamburger.

Jag spelar Stuttgart +1, +1,5 (halva insatsen tillbaka och vinst på andra halvan vid uddamålsförlust).

  • Match: Vfb Stuttgart – Dortmund
  • Speltips: Stuttgart +1, +1,5
  • Odds: 1,78 @ ComeOn
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 9/2

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!