Odd – Dortmund

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Odd skrällde och skickade ut Elfsborg i den förra kvalrundan. Laget hamnade på 3:e plats i Tippeligaen förra året och har haft ett överraskande bra Europaäventyr. Man skickade ut Sheriff, Shamrock Rovers samt nämnda Elfsborg i deras första EL-kval sedan 2004. Att man vände 1-2 till 3-2 mot Elfsborg på hemmaplan var en storartad prestation – nu kommer det dock krävas en alldeles extraordinär insats för att man ska avancera vidare från play off-rundan

Dortmund fick inte alls till det förra året och hittades en bra bit in i den inhemska serien på sistaplatsen, men sedan skulle allt vända och den här Europabiljetten lyckades trots allt plockas – en historisk vändning. Bättre resultat gjordes i Champions League där slutspelet nåddes och man blev utskickade av vilka som sedan blev finalister: Juventus. Premiären mot den väntade toppkonkurrenten Borussia M’gladbach vann man med förkrossande 4-0 och även under försäsongen visade laget framfötterna. I den tredje rundan skickades österrikiska Wolfsberger ut med 6-0 över de två matcherna.

Norrmännen kommer inte annat än att bli överkörda över två matcher. Dortmund ska kunna utmana i den absoluta europeiska toppen. Jag kommer spela på att Dortmund vinner och håller nollan.

  • Match: Odd – Dortmund
  • Spel: Dortmund vinner & håller nollan
  • Odds: 2,00 @ bwin
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20.30, 20/8

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar