Dortmund – Freiburg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Dortmund har fått fart på sin offensiv och har plockat tre vinster i följd. En mindre bra start med knapp vinst mot Mainz 05 och en knapp förlust mot nykomlingen Leipzig följdes upp av en bra period. Legia Warszawa krossades med 6-0 i CL på bortaplan. Sen slog man Darmstadt med samma siffror, innan man tog och vann mot Wolfsburg med 5-1. Formen är på topp, dock ska man komma ihåg att de spelar CL nästa vecka.

Freiburg är nykomlingar i Bundesliga och det primära målet är förstås att överleva det här spelåret, att etablera sig. Starten har hur som helst varit hyfsat lovande med två vinster och två förluster. Defensivt har väl Freiburg inte sett överdrivet starka ut, men de kommer alltjämt från en hållen nolla hemma mot Hamburger. Här ska bussen ställas upp och det kan säkert dröja innan Dortmund får hål på den.

Jag spelar på under 3,75 mål (Asian Handicap) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Dortmund – Freiburg
  • Speltips: Under 3,75 mål (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 23/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar