Dortmund – Mainz 05

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Varma vindar börjar blåsa över Dortmund. Kommande motståndare är Mainz 05.

Dortmund har lyft från jumboplatsen efter en övertygande 3-0-seger mot bottenkonkurrenten Freiburg, där Reus gjorde en balja, Aubameyang två.  Allt satt som det skulle, från försvar till anfall. Dortmund agerade plötsligt som det topplag man varit de senaste åren. Tror bestämt att Dortmund kommer vinna det här bekvämt.

Även Mainz har haft stora problem under säsongen, främst på grund av alla kryssen. Hälften av alla seriematcher har slutat oavgjort, fyra vunnits och sex förlorats.  Man kommer från en 0-2-förlust mot Hertha BCS – på hemmaplan. Målvakten Loris Karius blev utvisad efter 30 minuter och missar således denna batalj. Stefano Kapino, född 1994, kommer ta plats i målet, i vad som kommer bli hans första start för säsongen.

Mainz hörnlina är på 2,5 – en lina som laget överstigit i samtliga av de nio senaste tävlingsmatcherna. Man har ett snitt på 3,1 hörnor framåt per bortamatch, Dortmund släpper till 3,0 per hemmamatch. Om Dortmund nu, som väntat, kommer leda inför slutkvarten ökar Mainz möjligheter att skrapa ihop hörnsparkar i slutskedet av matchen. Ser värde ner till runt 1,70 för överspelet – och då är det bara att klippa till när vi får 1,80. Insatsen blir strax över medel.

  • Match: Dortmund – Mainz 05
  • Speltips: Mainz över 2,5 hörnor
  • Odds: 1,80 @ bwin
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 13/2, 20.30

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!