Bayern – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bayern München dominerar i Bundesliga, inte helt oväntat. Efter 17 matcher ligger dem elva poäng före tabelltvåan Schalke. Det här understryker hur stor skillnaden är. Bayern har emellertid inte nått upp till deras normala eller förväntade standard i spelet, vilket bör sägas. Saknas i spelartruppen, gör Arjen Robben, Manuel Neuer, Christian Früchtl samt Thiago Alcántara. Finns dock hyfsade ersättare.

Dortmund har efter en mardrömsperiod med nio matcher i följd utan seger, plockat två fullpottare efter varandra, mot Mainz och Hoffenheim. Skadorna har spelat en mycket stor roll för Dortmunds, milt talat, mindre lyckade säsong. Gästerna saknar bland andra Mario Götze, Marco Reus, Sebastian Rode och Erik Durm. Hemmalaget är det betydligt bättre laget, både på pappret och formmässigt.

Jag spelar på Bayern HT/FT till 2,04 @ betsafe.

  • Match: Bayern – Dortmund
  • Spel: Bayern HT/FT
  • Odds: 2,04 @ betsafe
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 20/12

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar