Greuther Fürth – Hamburg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Greuther Fürth återfinns på femteplatsen i andradivisionen. Hemmalaget har den före detta J-Södra-spelaren Branimir Hrgota. Detta är naturligtvis, kanske helgens bästa match i andradivisionen och självklart riktas blickarna hit. Här fokuserar jag på underspelet, och sett till bortalagets förmåga att hålla dess ligamatcher under fyra mål är den bra, trots att de är oerhört vassa när det kommer till målskyttet.

Hamburg kommer till matchen med en seger innan uppehållet, en seger som var viktig efter tre raka utan vinst innan det. Nu står man och väger på en tredjeplats, och precis som hemmalaget är man med i toppen och slåss. Skall man lyckas klättra upp till finmarken igen, så är detta matcher de ska vinna. Det återstår att se om man lyckas, men underspelet klickas eftersom jag tror att detta blir ett ställningskrig.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,44 @ Unibet.

  • Match: Greuther Fürth – Hamburg
  • Spel: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,44 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 13:30, 17/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar