Darmstadt – Fürth

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Darmstadt har fortfarande toppchans att nå åtminstone tredjeplatsen och således få chansen att kvala till Bundesliga. Detta efter att hemmalaget vunnit två matcher efter varandra, 4-0 mot St. Pauli och 1-3 mot Erzebirge Aue. Matchen dessförinnan landade emellertid i en förlust. Med rådande konkurrens, måste då bättre resultat skördas än vad Darmstadt lyckats med sedan omstarten.

Greuther Fürth har helt tappat stilen och stod för en total plattmatch mot Osnabrück under veckan. Lika uddlöst framåt som svajigt bakåt. Svenskanfallaren Branimir Hrgota lider av måltorka och att han hittar tillbaka till formen skulle betyda oerhört mycket för laget, men inte mycket talar för det precis just nu. Hemmaplan, bättre form och med smak på topplaceringarna, talar för Darmstadt här.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ William Hill.

  • Match: Darmstadt – Fürth
  • Spel: Darmstadt (1)
  • Odds: 2,15 @ William Hill
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:30, 29/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!