St. Pauli – Hamburg

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

St. Pauli och Hamburg drabbas samman i en intressant tillställning under måndag. Det är ett formstarkt hemmalag som möter serieledarna Hamburg. Trots att Pauli har en betydligt bättre form än gästerna, bär Hamburg favoritskapet inför den här bataljen. Laget hittas nämligen på förstaplats efter 22 spelade omgångar. St. Pauli har avancerat från bottenstriden samt klättrat flertal placeringar.

Hamburg är av en annan kaliber än de resterande lagen i 2.Bundesliga. Klubben har spenderat massvis med säsonger i den tyska högstaligan och har en grym historia bakom sig. HSV har blivit tyska mästare sex gånger och var fram till 2018 den enda klubb som spelat samtliga säsonger av Bundesliga sedan starten 1963. Med det sagt väntar nu klubben på den efterlängtade återkomsten i Bundesliga.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,57 @ bet365.

  • Match: St. Pauli – Hamburg
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 20:30, 1/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!