Hamburg – Osnabrück

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hamburg jagar den efterlängtade återkomsten till Bundesliga. En trepoängare här ikväll skulle vara av största betydelse när Osnabrück gästar Volksparkstadion. När 15 matcher har spelats, hittas Hamburg på andraplatsen i tabellen med 30 poäng. De har spelat en match mindre än Bochum, vilket betyder, att en trepoängare här nu ikväll skulle innebära, att laget kommer ta en serieledning.

Osnabrück hittas i ingenmansland. Det är klubben Osnabrück som kommer till Volksparkstadion under måndagskvällen. Gästerna har blandat och gett rejält i säsongens upplaga av ligaspelet. De har blandat höga toppar med väldigt djupa dalar och hittas därmed på en rättvist mittenplacering. Närmare bestämt innehar gästerna tiondeplatsen med 22 inspelade poäng i skrivande stund.

Jag spelar på raka ettan till 1,57 @ Unibet.

  • Match: Hamburg – Osnabrück
  • Spel: Hamburg (1)
  • Odds: 1,57 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 18/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar