Holstein Kiel – Hamburg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Holstein Kiel återfinns på femteplatsen i andradivisionen. Hemmalaget har plockat elva poäng och kan naturligtvis avancera i tabellen vid seger ikväll. Laget har stora förhoppningar på säsongen, och vill kriga i toppskiktet. Maskineriet har emellertid hackat under de närmaste omgångarna. Man har gått vinstlösa i deras två senaste ligamatcher. Klubben skapade endast ett skott på mål i deras senaste ligamatch.

Hamburg kommer på besök under måndagskvällen. Serieledarna reser till Holstein-Stadion för sjunde omgången i andradivisionen. Det är nog många som känner igen klubben från deras flertalet säsonger i den tyska högstaligan. Men under de närmaste säsongerna har laget figurerat i andraligan och kämpar för att nå den efterlängtade återkomsten. Denna säsongen kan bli året där HSV tar steget upp igen.

Jag spelar på Hamburg Draw No Bet till 1,62 @ betsafe.

  • Match: Holstein Kiel – Hamburg
  • Spel: Hamburg DnB
  • Odds: 1,62 @ betsafe
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:30, 9/11

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar