Luleå – Färjestad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Luleå har chansen att avancera till semifinalen i kvällens match. Laget har 3-1 i matcher och har chansen att avgöra denna kvartsfinal på hemmaplan, i Coop Norrbotten Arena. Luleå känns snäppet mer välorganiserade än dagens motstånd och har därtill en fantastisk målvakt, som när han nu kommit igång på allvar kan vara skillnaden mellan vinst och förlust. Joel Lassinantti har imponerat och är såklart en riktig nyckelspelare för hemmalaget.

Färjestad saknar både ork och bredd I det här läget. underläge med 3-1 och match på bortaplan, vore aningen svårt att hitta motivationen för Färjestad. Laget har sett allt mer tröttkörda ut i den här matchserien och för att vara helt ärliga tror jag att laget får svårt att samla tillräcklig energi i den här matchen. Dessutom finns det en viss klasskillnad mellan dessa lagen. Det har blivit tydligare och tydligare under den här matchserien.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ bet365.

  • Match: Luleå – Färjestad
  • Spel: Luleå (1)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 16:00, 25/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar