Färjestad – Luleå

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Färjestad återfinns på andraplatsen i SHL. Värmlänningarna toppar dess form med fyra vinster på de fem senaste matcherna. Under nuvarande säsong, har Färjestad och gästande Luleå varit målfarligare än tidigare. De har en annan spets. Samtidigt är det inte lag med samma offensiva dominans som exempelvis Växjö Lakers. Det är snarare fortsatt två defensivt intensiva och svårspelade lag.

Luleå är tabelletta och det är man dessutom välförtjänt av. Dem har verkligen imponerat och kanske är det lite av en skräll. Samtidigt ska man komma ihåg att Lulå är effektiva och plockar bland annat dem där viktiga övertidspoängen. Det vinnande laget skaffar sig ett viktigt psykologiskt övertag här och det ska inte underskattas. Luleå har kanske övertaget inför matchen, men detta kommer bli jämnt.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,62 @ William Hill.

  • Match: Färjestad – Luleå
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,62 @ William Hill
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 6/12

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar