Färjestad – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Färjestads inledning har varit tung, men det är inte endast antalet förluster i följd som är det stora problemet utan också den bristande defensiven. Det är allmänt känt att Färjestad under många säsonger prioriterat ett tätt försvarsspel, men med 17 insläppta mål på de fyra senaste matcherna måste spelet ifrågasättas.

Frölunda är regerande mästare och har trummat igång på allvar efter den lite skakiga inledningen på säsongen. Nu har laget vunnit fyra raka SHL-matcher. Trots att det fortfarande finns en, två eller till och med tre växlar kvar i det här laget går det inte att undgå att bli lite imponerad.

Jag spelar på Frölunda inklusive straffar och förlängning till 1,88 @ Unibet.

  • Match: Färjestad – Frölunda
  • Speltips: Frölunda inkl. ÖT/Straffar
  • Odds: 1,88 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 8/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar