Frölunda – Färjestad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Under fredagen är det dags för en ny hemmamatch för Frölunda och den här gången mot Färjestad och jag tror/hoppas på många mål.

Frölunda skapade mycket men precis som de flesta lagen i SHL lyckas de vinna mot Modo men inte med någon större marginal. Frölunda vann matchen i onsdags med 4-3 och de har nu sex raka matcher över 4,5 mål. Segern var Frölundas fjärde på deras fem senaste matcher.

Färjestad föll hemma mot Växjö efter förlängning nu senast men hade innan det fem segrar på de sex senaste matcherna. Bland annat har de vunnit tre av deras fyra senaste bortamatcher och de kan mycket väl ställa till det för Frölunda här.

Frölunda är det laget med flest matcher under 4,5 mål den här säsongen och Färjestad ligger fyra på den listan. Men ser man hur de båda lagen spelat de senaste veckorna har faktiskt målfattigt blivit målrikt.  Färjestad är tätare men även för dem har sex av de elva senaste gått över 4,5 mål när vi pratar ordinarie matchtid. Nu senast när dessa två lag möttes blev det 6-2.

Jag väljer att spela över 4,5 mål i matchen till 2,10 @ Ladbrokes

  • Match: Frölunda – Färjestad
  • Spel: Över 4,5 mål
  • Odds: 2,10 @ Ladbrokes
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp 19.00, 30/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar