Färjestad – Rögle

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Färjestad har fem vinster efter varandra, vilket innebär att nytt mod ingjutits i laget och deras jakt på en slutspelsplats. För tillfället innehar Färjestad sjundeplatsen i tabellen och befinner sig därför i playinområdet. Upp till topp sex som med största sannolikhet kommer få spela slutspel, har laget endast två poäng. Senast värjdes serieledande Frölunda undan i Scandinavium (3-2).

Rögle innehar jumboplatsen i tabellen och hoppet om att nå upp till säker mark är sinat. 16 pinnar, det hämtas helt enkelt inte in när så lite återstår av serien. Handlar om att få in lite tro i det hela för skåningarna, som har förmått att sprattla till vid ett par tillfällen.

Jag spelar på Färjestad -1 (Asian Handicap) till 2,00 @ betway.

  • Match: Färjestad – Rögle
  • Speltips: Färjestad -1 (AH)
  • Odds: 2,00 @ betway
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/2

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar